Γνωρίστε Μας

Η επιχείρηση “Tresor by Yiannis Xouryas” ιδρύθηκε το 1991 στην περιοχή του Περιστερίου από τον Γιάννη Ξουργιά και την σύζυγό του Αναστασία Αγγελάκη. Οι πρώτες γνώσεις στην κατασκευή υποδημάτων δόθηκαν από τον πεθερό του Παναγιώτη Αγγελάκη που από την δεκαετία του 1960 δραστηριοποιείτο βιοτεχνικά αλλά και εμπορικά στο Κολωνάκι, συνεχίζοντας τα ιδεώδη για συνέπεια, εξυπηρέτηση και ειλικρίνεια στις εμπορικές τους σχέσεις, έφτασε σήμερα να θεωρείται πρότυπο Βιοτεχνίας.

Δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό δημιουργώντας μοναδικές συλλογές από γόβες, μοκασίνια, σανδάλια και πλατφόρμες, επιλέγοντας εξαιρετικά και υψηλής ποιότητας δέρματα και αξεσουάρ.

Με συνεχή παρουσία στις κλαδικές και τουριστικές εκθέσεις έχει εδραιωθεί στην συνείδηση των επιχειρήσεων του Ελληνικού χώρου. Πελάτες της αποτελούν επιλεγμένα καταστήματα σε νησιά και σε άλλες τουριστικές τοποθεσίες αλλά και μπουτίκ ξενοδοχείων κ.λπ.
Πρωτοπόροι στα Big Size Shoes που με την κομψότητα και την θηλυκότητά τους αλλάζουν την διάθεση των γυναικών που τα φορούν.

Η εμπιστοσύνη των ιδιωτών και κυρίως των συλλόγων έχουν καταστήσει την επιχείρηση Leader στο χώρο των Παραδοσιακών Υποδημάτων Χορού.

Η επιχείρηση διαθέτει Show Room για τον δειγματισμό των πελατών στον χώρο της έδρας της και κατάστημα λιανικής στην εμπορική καρδιά του Περιστερίου, με τα brands TresorShoes και GreekShoes να έχουν καθιερωθεί στην ευρύτερη αγορά.

Διαχρονικό στήριγμα στην εξέλιξη και επιτυχία τους αποτελούν τα υπέροχα παιδιά τους Γιώργος και Παναγιώτης.

Walk in Beauty. Walk in Fashion.